Trales.se’s återbetalnings & retur policy.

  • Om du inte är nöjd med den produkt du har köpt från oss kan du returnera den inom fjorton (14) kalenderdagar. Returrätten gäller 14 dagar från det du mottagit varan. 

  • Återbetalningen sker inom 14 arbetsdagar. Återbetalningen sker via Klarna. Vid öppet-köp ärende kommer vi att debitera 350:- för att täcka hanteringkostnader, även om kunden bokar & betalar returen själv. För retur av beställningar utanför sverige debiterar vi 680SEK.

Artiklarna ska returneras oanvända och i gott skick.

Återbetalning av priset på artikeln och eventuella tillämpliga skatter utfärdas i den ursprungliga betalningsformen som användes för att göra inköpet.

Fraktkostnaderna återbetalas inte såvida inte artikeln returneras på grund av skada eller defekt. Se avsnittet Skadad eller defekt produkt nedan om du returnerar en artikel som du erhållit skadad eller defekt.

RETURANVISNINGAR

Följ anvisningarna nedan när du förpackar och skickar din produkt för retur. Det är viktigt att notera att anvisningarna nedan måste följas för att vi ska kunna hantera din retur korrekt.

  1. Kontakta vår kundtjänst- info@trales.se, ange ordernummer och beskriv ditt ärende, sedan skickar vi en retursedel via e-post.
  1. Skicka artikeln i sin ursprungliga förpackning.
  2. Förpacka artikeln försiktigt så att den inte skadas under leveransprocessen.
  3. Vi kommer inte att kunna behandla en retur som mottagits utan tidigare kontakt med vår kundtjänst.

SKADADE ELLER DEFEKTA PRODUKTER

Returnera en skadad eller defekt artikel inom fjorton (14) inköpsdagar genom att kontakta Trales kundtjänst via e-post info@trales.se, ange ordernummer och beskriv ditt ärende.

Vår kundtjänst kommer att ge dig returanvisningar. När vi har mottagit artikeln återbetalar vi priset på artikeln samt eventuella avgifter. Återbetalningar utfärdas i den ursprungliga betalningsformen som användes för att göra inköpet.

Produkter som visar sig vara defekta inom fjorton (14) dagar från köpet omfattas av Trales garantipolicy och kommer att repareras eller bytas ut.

TRALES GARANTI

Trales garanti omfattar allt i vårt sortiment i ett (1) år från inköpsdatumet för defekter i material eller utförande. Skada som orsakats av felaktig användning eller felaktig/obehörig service omfattas inte.

Om en vara returneras med anledning av reklamation, som senare inte påvisar några brister vad gäller skada eller produktionsfel kommer vi att debitera dig 195:- Denna avgift är avsedd att täcka arbetskostnad.

INKÖPSBEVIS KRÄVS VID GARANTIANSPRÅK.